Over mij

In de zomermaand Juni is Bianca van der Gun, onder het creatieve sterrenbeeld Tweelingen geboren. Op jonge leeftijd begint ze al met schrijven, maar deze schrijfsels worden nog veilig opgeborgen. Zij volgt haar opleiding aan het MDGO Mode en Kleding te Utrecht. De vakken Grafische & Ruimtelijke Vormgeving en Presentatie leren haar hoe te presenteren. Na een omscholing naar de zorg zet ze haar carrière voort in het ziekenhuiswezen waar ze naast haar functie als doktersassistente toetreedt tot de redactie van het personeelsblad. Hier mag ze artsen en specialisten interviewen.

Naast haar werk in de zorg krijgt Bianca van der Gun in 2012 de kans om een boek te schrijven. Ze vindt een advertentie waarin een co-schrijver wordt gevraagd. Deze kans pakt ze met twee handen aan en is ze auteur in wording. Tijdens dit proces interviewt ze de hoofdpersoon, schrijft ze tekst en ontwerpt ze de cover. De handen van haar dochter staan symbool voor het thema. Het proces van schrijven tot uitgeven maakt ze van dichtbij mee. Moeder van de Ziel is in december 2012 in alle (web)winkels verkrijgbaar. In Maart 2013 volgt een tweede druk en in 2016 een 3e druk. Naast het schrijven heeft ze een gerichte opleiding gevolgd waarin ze meer heeft geleerd over het schrijverschap en de geschiedenis van de literatuur.

Naast het schrijven is fotografie een grote hobby waarin ze graag verder groeit. Sportfotografie, de kinderen en natuurfotografie hebben haar voorkeur. Inmiddels oefent ze op portretfotografie, heeft ze een cursus gevolgd op het gebied van bruidsfotografie. Mocht je om een fotografe verlegen zitten, via het contactformulier is de vraag snel gesteld 😉