Ik zal je een geheim vertellen

Geplaatst op

Haar aanraking was zacht als zijde, speels en onverwacht. Haar hand, mij meenemend, in haar wereld. Als een vlinder fladdert ze, zo zuiver en zo puur. Zij kent geen lagen van weerstand en onzuiverheid. Ze betovert en laat anderen betoveren, dat alles op haar eigen manier. Ze weet alles, zonder het te weten. Ze deelt met mij, niets is haar bezit. Haar wereld is groot en kleurrijk maar kent geen verdeling van religie en continent. Ze is de hemel, de blauwe lucht. Zij kent geen hel. Vrij en onbezonnen, geheel ongeremd. Zij is de vrijheid, zonder ook maar een beoordeling met zich mee te dragen. Ze lacht me tegemoet, danst en zingt haar lied en maakt de dingen die alleen zij kan maken. Zij kent de ongekende mogelijkheden en alles is beschikbaar door creatief te denken. Enkel alleen zoals zij dat kan. Haar uitstraling is als de zon. De twinkeling in haar ogen vult mijn moederhart met liefde. Onvoorwaardelijk houd ze meer van mij dan wie dan ook. Nimmer zal ze mij laten staan. Ze geniet van de mooiste verhalen, haar leven is als een sprookje en verwachtingsvol geloven we alles. Zij is de spiegel voor de maatschappij, en vertelt ons waar we de vrijheid van leven verstopt hebben.